Jump to content

BRFCS

BY THE FANS, FOR THE FANS
SINCE 1996
Proudly partnered with TheTerraceStore.com
  • 0

Messageboard not reacting to cursor clicks


bazza

Question

I can read a page of a topic but to go to the next page (click on NEXT) does nothing.

"Go to topic listing" also doesn't work. There is a tab on the right labelled "privacy" which I have opened and agreed but it is still there.

I have a Mac book and recently upgraded to  Mac OS Monterey. I've shut down and restarted but to no avail.

Help!

Link to comment

Recommended Posts

  • 0
5 minutes ago, bazza said:

I can read a page of a topic but to go to the next page (click on NEXT) does nothing.

"Go to topic listing" also doesn't work. There is a tab on the right labelled "privacy" which I have opened and agreed but it is still there.

I have a Mac book and recently upgraded to  Mac OS Monterey. I've shut down and restarted but to no avail.

Help!

Please could you advise which version of Mac OS & which browser ? Thx 

Link to comment
  • 0

Do you have any ad blockers or javascript blockers active?

When you hover over the "Next" link do you see a URL appear in the bottom left of the screen?

Can you click numbers to jump to a certain page? What about the chevrons to move forward? 

1 minute ago, bazza said:

Also having difficulty submitting replies to topics

When did this all start?

Link to comment
  • 0
2 minutes ago, StubbsUK said:

Do you have any ad blockers or javascript blockers active?

When you hover over the "Next" link do you see a URL appear in the bottom left of the screen?

Can you click numbers to jump to a certain page? What about the chevrons to move forward? 

When did this all start?

Started this evening. I've just checked "Automatically use Reader" which was off for brfcs.com but on for Rovers.co.uk.   I've turned "on" for this site to see if that makes any difference. No it doesn't because I've tried to submit this post and not working. I have to try a few times before it works.

Link to comment
  • 0

It's at it again. Reading the last page of the Bristol City thread, up pops a new comment. I click on "Show reply" and nothing happens. Previous, Next and chevrons work ok.

Link to comment
  • 0
3 hours ago, bazza said:

It's at it again. Reading the last page of the Bristol City thread, up pops a new comment. I click on "Show reply" and nothing happens. Previous, Next and chevrons work ok.

Isn’t Mac OS 12.0.1 still in Beta ? I’ve just checked my Mac & 11.6.1 is the latest update…

CC83DE7D-6908-4B1A-BA15-589A63665853.jpeg

0E7EA7C8-DA1A-4DBB-A84B-E0F6316FEC8E.jpeg

Link to comment
  • 0
On 20/11/2021 at 19:16, bazza said:

I upgraded from Big Sur to Monterey last week when it offered the upgrade. 

And what is meant by Beta releases?

Beta - It’s still being tested for bugs before a full commercial release. Apple offers it to developers before a full release to get feedback on bugs & also allow developers to future proof their apps etc to ensure compatibility.

I’m speculating as to whether this is a bug as the issue isn’t present in Bug Sur…🤔

Link to comment
  • 0
14 hours ago, Herbie6590 said:

Beta - It’s still being tested for bugs before a full commercial release. Apple offers it to developers before a full release to get feedback on bugs & also allow developers to future proof their apps etc to ensure compatibility.

I’m speculating as to whether this is a bug as the issue isn’t present in Bug Sur…🤔

Oh dear. I don't know what I can do about it.

However I have discovered that it is only the bottom inch of the tab where the cursor fails to activate a link. If I move the link up to 2 inches above the bottom it works perfectly. Also seems to be only on BRFCS site.

A screen shot may not be of help.

Link to comment
  • 0
7 hours ago, bazza said:

Oh dear. I don't know what I can do about it.

However I have discovered that it is only the bottom inch of the tab where the cursor fails to activate a link. If I move the link up to 2 inches above the bottom it works perfectly. Also seems to be only on BRFCS site.

A screen shot may not be of help.

@StubbsUKhas a theory…a screenshot would potentially confirm 👍🏻

Link to comment
  • 0

I have never turned an adblocker on. I found something in preferences re this site. Blockers are off and pop-up windows are allowed but it makes no difference. Incidentally my Safari version is 15.1

Link to comment
  • 0
On 27/11/2021 at 16:28, StubbsUK said:

Just out of interest, do you have Chrome or Firefox you can try? What happens with them? It doesn't matter if not.

I don't think there's much we can do tbh though.

I'll try Chrome sometime. Earlier today there was an Ad at the bottom of the page on the topic Stoke Away. (Actually it has just appeared now whilst I am typing) It would not go but occasionally disappeared for a split second and then returned. I couldn't get rid of it. I cannot get rid of the quote reply beneath it either. Now, as I type, the Ad has gone but still cannot clear the Quote 1 post2074430618_Screenshot2021-11-28at21_40_13.thumb.png.ec92afd3c48ae0b39fe9571cbef85026.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.